Loading...

ÅRETS JULGÅVA – EN SKOLA FYLLD AV HOPP

140 miljoner ungdomar får inte någon gymnasial utbildning till följd av fattigdom, utsatthet och brist på jämställdhet mellan könen. Att ungdomar har tappat hoppet om framtiden vill vi ändra på.

Zelmerlöw & Björkman Foundation stärker utsatta ungdomar i Afrika genom utbildning och entreprenörskap hela vägen till en egen försörjning. Vi ser att utbildning är en nyckel för att ta sig från fattigdom och utsatthet och ger ungdomarna hopp om en bättre morgondag. Hopp om att få inflytande över sitt eget liv och sin framtid.

Julgåvor

Ge bort en julgåva till nära, kära, anställda eller kunder, en gåva som fyller en skola med hopp och gör verklig skillnad. Som tack för er gåva får ni ett digitalt julgåvekort att skicka vidare eller skriva ut och lägga under granen. Som företag får ni även ett digitalt julgåvebevis att sätta på väggen eller lägga ut på intranätet.

Julgåva HOPP OCH TRYGGHET 600 kr – Möjliggör en månads utbildning för en tjej på gymnasieskolan Kenswed Academy och boende på intilliggande internat* inklusive föreståndare på internatet, lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.

Julgåva HOPP 300 kr – Möjliggör en månads utbildning för en ungdom på gymnasieskolan Kenswed Academy inklusive lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.

Hur fyller ni en skola med hopp?

  1. Välj vilken typ och antal julgåvor ni önskar ge.
  2. Beställ julgåvorna genom att maila  hello@zbfoundation.se. Om ni önskar skräddasy en julgåva så att den passar era behov, maila oss så ska vi försöka hitta en lösning.
  3. Ni får ett betalunderlag och ett digitalt julgåvekort till er e-mail. Som företag får ni även ett digitalt julgåvebevis.
  4. Era julgåvor skickas snarast till Kenswed Academy och Internat. Där omvandlas de till utbildning, boende och framtidshopp för ungdomar som lever i utsatthet och fattigdom.

*Eftersom det är riskabelt för främst tjejer att gå till och från skolan, bor idag 102 tjejer på internatet. Här får tjejerna inte bara en riktig säng med rena lakan att sova i utan där lär de sig också att tvätta sina kläder, hålla ordning på sina saker och vikten av god hygien.

Frågor? Kontakta hello@zbfoundation.se

Utsatta barn och ungdomar SKA få en utbildning, de SKA få tillfälle att utveckla sina talanger och de SKA visas en väg ut ur sin utsatthet. På så vis tror vi att världen blir en bättre plats för alla att leva i, och därför startade vi vår stiftelse.

Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman, grundare Zelmerlöw & Björkman Foundation

God jul och gott nytt år,

tillsammans skapar vi en bättre värld!