STÖD OSS

När du ger en gåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation kommer vi ett steg närmare vår vision om att alla ungdomar ska få möjlighet att upptäcka och utveckla sina talanger så att de känner hopp och kan bidra till sin egen och sitt samhälles framtid. Alla gåvor, stora som små, gör stor skillnad för de ungdomar som nås av våra program. Här kan du förstå hur lite det kostar att vara med och förändra liv.

När du ger en gåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation omvandlar vi den till utbildning, hälsa och kreativitet. Alla gåvor, stora som små, gör stor skillnad för de ungdomar som nås av våra program. För Zelmerlöw & Björkman Foundation har det alltid varit otroligt viktigt att kunna följa varje krona hela vägen och se skillnaden den gör för ungdomarna i våra program. Zelmerlöw & Björkman Foundation innehar 90-konto och kontrolleras därför av Svensk Insamlingskontroll.

Det finns flera olika sätt att stödja oss och du väljer det alternativ som passar dig bäst.

Tack för att du vill göra skillnad tillsammans med oss!

Exempel på vad
ditt stöd kan möjliggöra

300 kr = kostnad per månad för att en elev kan gå på Kenswed inklusive lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.
600 kr = kostnad per månad för att en kvinnlig elev kan gå på Kenswed och få boende på internatet inklusive boende, lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.
450 kr = alla (299 st) elever får lunch en dag
11 000 kr = årlig kostnad för universitetsstipendium för en elev
150 000 kr = driftkostnad för en klass under ett år på Kenswed inklusive lärare, undervisning, klassrum, utrustning och vatten

BLI MÅNADSHJÄLTE

Som månadsgivare blir du en av våra hjältar som är med oss dygnet runt, året om och kämpar för att eleverna på våra skolor ska få möjlighet att påverka sin egen framtid. Det är du som ser till att eleverna får mat under skoldagen. Att det finns lärare, klassrum och utrustning på våra skolor. Du ser till att eleverna som har det som allra värst kan få en säng att sova i och att det finns rent vatten på skolorna. Vi kämpar varje dag för att våra elever ska få det bättre och genom ditt kontinuerliga stöd möjliggör du att vi kan planera våra projekt mer långsiktigt. Du är med och skapar en trygghet att vi finns där idag men även imorgon.

Bli en av våra hjältar redan idag genom att fylla i dina uppgifter och välja betalningssätt till höger!

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller förändra ditt månadsgivande genom att skicka ett mail till info@zbfoundation.se

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i ZBF Policy för GDPR.

Tack för att du vill vara
vår månadshjälte!

GE EN GÅVA

Att ge en engångsgåva är ett enkelt sätt att bidra till stiftelsens arbete. Ge gåvan genom någon av betalningsalternativen till höger, Swisha till nummer 1233930617 eller sätt över din gåva direkt på vårt 90-konto BG 900-6883. Vill du ha ett gåvobevis att ge bort som en present till någons födelsedag, istället för blomma eller vid annan högtid kan du maila oss på info@zbfoundation.se. En present som verkligen gör skillnad!

STARTA EGEN INSAMLING

Ett enkelt och roligt sätt att bidra till ZBF är att starta en egen insamling. Kanske vill du engagera dina vänner lite extra, samla in pengar i samband med ett äventyr, en högtidsdag, när du fyller du år eller ska gifta dig?! På Facebook går det numer att starta egna insamlingar där du väljer ZBF som ändamålsorganisation. Har du frågor kring detta läs mer på Facebook eller maila info@zbfoundation.se.

ZBF ARMBAND

300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag, 450 kronor för 299 elever. Om du ger en gåva på minst 315 kronor (inkl 15 kr porto) så ser vi till att omvandla dessa pengar till mat i magen för våra skolelever i Afrika. Som tack för din gåva skickar vi dig vårt snygga läderarmband.

Armbanden finns i brunt, svart, natur, grått och vinrött i längderna 18, 20 och 22 cm. Det svarta armbandet finns nu även i 16 cm. Vi har även en begränsad upplaga av vårt orangea armband i 20 och 22.

Kom ihåg att ange din adress, storlek och färg när du ger din gåva genom något av alternativen ovan, antingen i meddelande fältet (Swish och Bankgiro) eller i ett mail till info@zbfoundation.se .

BANKUPPGIFTER VID GÅVOR FRÅN UTLANDET

Name of account: Insamlingsstiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation
IBAN: SE10 6000 0000 0007 4546 7768
BIC: HANDSESS
Bank Adress: Svenska Handelsbanken, SE-106 70  Stockholm