STÖD OSS

När du ger en gåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation kommer vi ett steg närmare vår vision om att alla ungdomar ska få möjlighet att upptäcka och utveckla sina talanger så att de känner hopp och kan bidra till sin egen och sitt samhälles framtid. Alla gåvor, stora som små, gör stor skillnad för de ungdomar som nås av våra program. Här kan du förstå hur lite det kostar att vara med och förändra liv.

En av Måns och Jonas grundtankar när de startade ZBF var vikten av spårbarhet och att kunna följa de pengar som samlas in hela vägen till ändamålet. Detta är en av våra grundvärderingar och därför är kontroll, transparens och närhet till programverksamheten något vi alltid eftersträvar i högsta grad. För oss är det essentiellt att du kan känna dig säker med att ditt bidrag gör så stor skillnad som möjligt för ungdomarna i våra program.

Det finns flera olika sätt att stödja oss och du väljer det alternativ som passar dig bäst.

Exempel på vad
ditt stöd kan möjliggöra

300 kr = kostnad per månad för att en elev kan gå på Kenswed inklusive lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.
600 kr = kostnad per månad för att en kvinnlig elev kan gå på Kenswed och få boende på internatet inklusive boende, lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.
450 kr = alla (299 st) elever får lunch en dag
15 000 kr = årlig kostnad för universitetsstipendium för en elev
150 000 kr = driftkostnad för en klass under ett år på Kenswed inklusive lärare, undervisning, klassrum, utrustning och vatten

BLI MÅNADSHJÄLTE

Som månadsgivare blir du en av våra hjältar som är med oss dygnet runt, året om och kämpar för att eleverna på våra skolor ska få möjlighet att påverka sin egen framtid. Det är du som ser till att eleverna får mat under skoldagen. Att det finns lärare, klassrum och utrustning på våra skolor. Du ser till att eleverna som har det som allra värst kan få en säng att sova i och att det finns rent vatten på skolorna. Vi kämpar varje dag för att våra elever ska få det bättre och genom ditt kontinuerliga stöd möjliggör du att vi kan planera våra projekt mer långsiktigt. Du är med och skapar en trygghet att vi finns där idag men även imorgon.

Bli en av våra hjältar redan idag!

Som månadshjälte blir du en del av Zelmerlöw & Björkman Foundation och får kontinuerligt vårt nyhetsbrev, årsrapport över verksamheten, en e-signatur och ett e-diplom som bevis på ditt ovärderliga engagemang.

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller förändra ditt månadsgivande genom att skicka ett mail till info@zbfoundation.se

Gör så här:

Med e-legitimation
Fyll i blanketten digitalt och
signera med e-legitimation här!

Utan e-legitimation
Ladda ner autogiroblankett ZBF (pdf).
Skriv ut, fyll i och posta till:

Zelmerlöw & Björkman Foundation
Vikingavägen 17 E
133 33 Stockholm, SWEDEN

Blanketten kan också beställas på telefonnummer +46 8 660 40 20 eller genom att mejla info@zbfoundation.se.

Den 28 varje månad dras den summa som du önskar ge till ZBF och därmed kommer du bidra till att fler ungdomar får tillgång till utbildning!

Vill du ändra månadsbelopp, göra uppehåll i bidragen eller har en fråga är du välkommen att kontakta oss på info@zbfoundation.se.

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i ZBF Policy för GDPR.

Tack för att du vill vara
vår månadshjälte!

GE EN GÅVA

Att ge en engångsgåva är ett enkelt sätt att bidra till stiftelsens arbete. Vill du ha ett gåvobevis att ge bort som en present till någons födelsedag, istället för blomma eller vid annan högtid kan du maila oss på info@zbfoundation.se. En present som verkligen gör skillnad!

Betalningsalternativ:

Swish 1233930617

Bankgiro 347-6439

PayPal donation

Bankuppgifter (vid gåvor från utlandet)
Name of account: Insamlingsstiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation
IBAN: SE10 6000 0000 0007 4546 7768
BIC: HANDSESS
Bank Adress: Svenska Handelsbanken, SE-106 70  Stockholm

ZBF ARMBAND

300 kronor motsvarar frukost, lunch och mellanmål för 200 elever under en hel skoldag, 450 kronor för 299 elever. Om du ger en gåva på minst 315 kronor (inkl 15 kr porto) så ser vi till att omvandla dessa pengar till mat i magen för våra skolelever i Afrika. Som tack för din gåva skickar vi dig vårt snygga läderarmband.

Armbanden finns i brunt, svart, natur, grått och vinrött i längderna 18, 20 och 22 cm. Det svarta armbandet finns nu även i 16 cm. Vi har även en begränsad upplaga av vårt orangea armband i 20 och 22 cm.

Kom ihåg att ange din adress, storlek och färg när du ger din gåva genom något av alternativen ovan, antingen i meddelande fältet (Swish och Bankgiro) eller i ett mail till info@zbfoundation.se (PayPal).

Starta egen insamling

Ett enkelt och roligt sätt att bidra till ZBF är att starta en egen insamling. Kanske vill du engagera dina vänner lite extra, samla in pengar i samband med ett äventyr, en högtidsdag, när du fyller du år eller ska gifta dig?! På Facebook går det numer att starta egna insamlingar där du väljer ZBF som ändamålsorganisation. Har du frågor kring detta läs mer på Facebook eller maila info@zbfoundation.se.